שריטה מכלב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2008 | 12:18 | מאת: שאלה

שלום ד"ר, אתמול בערב קיבלתי שירטה ברגל מכלב ברחוב השריטה היתה די שיטחית וגם לא ירד דם קיבלתי זריקה נגד טטנוס לפני כשנתיים אבל מה שמדאיג אותי הוא מכלבת האם מנסיבות כאלו אפשר להידבק מכלבת ומה עליי לעשות? תודה.

שלום שאלה, אם הכלב נגוע בכלבת אזי אפשר להידבק במחלה זו במהלך האירוע שאותו תארת (אם כי הסיכוי לכך הוא נמוך). המלצתי לך- לפנות בקשר לכך בהקדם ללשכת הבריאות הנפתית/מחוזית בקרובה למקום מגורייך. להשתמע אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות