שאלת המשך על CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2008 | 12:12 | מאת: איילת

תודה דר' הלפרין על התשובה המהירה לשאלה הקודמת (אין נוגדנים ל-CMV ויש כאב גרון מיום שישי האחרון). אמרת לעשות בדייקת דם עוד שבועיים. ההריון הזה הוסג בצורה מאוד קשה ואני גם אחרי הפסקת הריון קודמת, לכן אני מאוד מאוד מודגת ואשאל עוד שאלה בנושא. האם בינתיים ניתן לעשות בדיקת שתן ל-CMV? כמה היא אמינה? האם יש סיכוי שלא מדובר ב-CMV וההריון ימשיך (אני רוצה לציין שאף פעם לא היו לי כאבי גרון ב-10 שנים האחרונות) סליחה על האורך וריבוי השאלות, אני פשוט לא ישנה מהמחשבה שיצטרך לעשות הפסקת הריון הם בהריון הזה.

שלום איילת, 1. בהחלט יתכן שלא מדובר אצלך ב- CMV. 2. בזמן שהנגיף נמצא בדם (וזה עשוי לקרות כבר מספר ימים לאחר ההדבקה) הוא מופיע גם בבדיקת שתן. הרבה בריאות אפי

21/07/2008 | 22:41 | מאת: איילת

תודה רבה לך על התשובה ובכלל על העבודה שאתה עושה בלענות לשאלות בפורום ! קבלתי מהרופא בדיקה ( CMV Ag(U. האם הבדיקה בודקת המצאות נוגדנים בשתן או המצאות נגיף עצמו בשתן? האם זה מה שנקרא "תרבית שתן ל-cmv?

מנהל פורום מחלות זיהומיות