זקוקה לעזרה!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2008 | 17:00 | מאת: קרן

שלום! אני סטודנטית לפסיכולוגיה,ואני קוראת עכשיו מאמר שיש בו מספר מושגים שאיני מבינה ואיני מצליחה למצוא תשובה אליהם באינטרנט. כמו כן, המרצה בחו"ל כך שאינה יכולה לעזור לי, ואני זקוקה לדעת את המושגים עד יום חמישי. אם אתה יודע, אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי ממש בקצרה על מספר המושגים הללו: גן G/G הפולימורפיזמים: 44base pair deletion/insertion 5-HTTLPR G861C 1438G/A ו- oligonucleotide primers 5-6FM-GGCGTTGCTCTGAATGC-3 אם תוכל לפחות להסביר את ה2 הראשונים, ומה המשמעות של oligonucleotide זה יעזור מאוד. בתודה ובברכה, קרן!

שלום קרן, היות ואין קשר בין שאלתך לבעיה זיהומית המוכרת לי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך בנושא למישהו אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות