פגסיס וריבווירין.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2008 | 01:59 | מאת: עמי

היי אני נמצא כרגע בחודש השישי של טיפול בפגסיס וריבווירין. כצפוי יש לי ירידה בספירת הדם - הומוגלובין וטרומבוציטים נמוכים. לא נמוכים ברמה קריטית אך נמוכים, כצפוי לטיפול. לאחרונה התחילה לי נשירה קטנה בשיער, דבר שלא קרה כל חיי, ולכן אני מייחס את זה לטיפול ולתופעת הלוואי של המחסור בספירת הדם. השאלה שלי היא פשוטה, אילו מאכלים רצוי לאכול על מנת לשפר את ספירת הדם? תודה רבה ושבוע טוב.!!

שלום עמי, כדי לענות על שאלתך מומלץ קודם כל לעשות ברור לסיבת האנמיה שלך (ולא בהכרח לייחס אותה לטיפול האנטי-נגיפי שאותו אתה מקבל), ואני מציע לך לפנות בנושא לרופא/ת משפחה או לפנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

20/07/2008 | 10:33 | מאת: עמי

לפני הטיפול עשיתי סדרת ספירות דם שיצאו תקינות, וירדו בהדרגה. אז האנמניה היא אכן מהטיפול האנטי נגיפי. אשמח לקבל תשובה לשאלתי הראשונה.. ((: תודה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות