לא עוזב אותנו חיידק הסטריפטוקוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2008 | 13:56 | מאת: kerenomri

לפני כשנתיים הילדה שלי קיבלה מחלת ילדים בשם - אבעבועות היא חטפה את זה די קשה כשזאת המחלה הסתיימה לה החלו לצאת פצעיםמגעילים ונוזליים על הגוף שקוראים להם אפטיגו אבל הם לא עוזבים אותה אנחנו מטופלים קבוע במשחות ובאנטיביוטיקות אני למען האמת כבר הרמתי ידיים תוצאות הבדיקת דם האחרונות הראו: Streptolysin 0 (ASLT) Ab | IU/ml | ( 0 ) 150 * 419.2 למען האמת אני לא יודעת כבר לאן לפנות הגוף של הילדה שלי לא נעים ומלא פצעים שמשאירים צלקות אודה לכם על תשובה

שלום KERENOMRI, אני ממליץ לכם לפנות לרופא/ה אימונולוג/ית (ילדים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות