יבלת וירלית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/07/2008 | 07:30 | מאת: שלומי

שלום רב, לבתי הופיעה יבלת וירלית גדולה על האצבע המורה ועוד יבלת אחת קטנה בשורש כף היד (יבלת עם "שורשים" שחורים). האם תיתכן הדבקה עצמית? האם תיתכן הדבקה מאדם לאדם? כיצד בכלל נדבקים וכיצד להימנע? מה הטיפול המומלץ (כאשר הסרה בחנקן או לייזר או כירורג אינן אופציות)? תודה מראש על זמנך ותשובתך. שבת שלום שלומי

שלום שלומי, ליבלות קיימות סיבות שונות וטיפולים שונים, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לרופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות