דלקת גרון חריפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/07/2008 | 19:20 | מאת: אסנת

התחילה להתפתח לי דלקת בעין, במהלך השבוע התפתחה לי גם דלקת חריפה בגרון - אני לא יודעת אם יש קשר בין השניים אבל הם קיימים... הלכתי לרופא והתברר כי זה וירלי.. יש לי קושי עצום בבליעה (אפילו רוק) והנפיחות בעין לא יורדת. מה עלי לעשות?

שלום אסנת, אם זה אמנם נגיפי אז יש להמתין בסבלנות עד שהבעיה תחלוף, ובינתיים לקחת טיפול סימפטומטי (טיפות עיניים כנגד גרד, משככי כאבים נגד כאבי גרון וכד'). אם זה לא משתפר- מומלץ לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות