PREVENAR

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/07/2008 | 15:27 | מאת: ערן

שלום, אני מעוניין לחסן את 2 ילדי בחיסון PREVENAR (בני 3.75 ו-1 וחודשיים). 1. מה מספר החיסונים שיש לתת לכל אחד על פי גילם ובאיזה הפרש? 2. אנחנו מעוניינים לבת הקטנה גם חיסון לאבעבועות רוח. האם ניתן לתת יחד עם ה-PREVENAR? 3. הבן הגדול סובל בשנה האחרונה מ-ITP כיום ברמות של מעל 100 טרמבוציטים. האם יש אפשרות לתת לו את החיסון ללא חשש להחמרה ב-ITP, או שלא כדאי לחסן אותו גם מפאת גילו? תודה.

שלום ערן, בארה"ב, שם הוכנס כבר ה- PREVENAR לשגרת החיסונים, הוא ניתן כדלקמן: 1. לילד בריא בן 3.7 נותנים זריקה אחת. 2. לילד בן 1.1 נותנים שתי זריקות בהפרש של חודשיים לפחות זו מזו. 3. אינני מכיר הוריית-נגד לשימוש בחיסון זה אצל ילדים עם ITP. 4. אין כל בעיה ידועה במתן החיסון הנ"ל באותו הזמן בו ניתן גם החיסון כנגד אבעבועות רוח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות