תוצאןת בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/07/2008 | 08:40 | מאת: דנה

שלום רב בבדיקת דם שבוצעה לבני בן 4.5 התקבלו התוצאות הבאות: EBV-IGM NEGATIVE HBS ANTIGEN NEGATIVE EBV EBNA (IGG 8.80 U/ML ( 0.00- 5.00) (.........)*Borderline (אם לא ברור EBV EBNA IGG יצא 8.80) מה זה אומר? שהוא חלה פעם במחלת הנשיקה? שהוא עומד לחלות או שהוא חולה כרגע? מבולבלת מאוד אשמח לתשובה מהירה תודה מראש!

שלום דנה, הבדיקות שצרפת מעלות חשד סביר שבנך חלה בעבר ב- EBV (שיכול לגרום, בין השאר, ל'מחלת הנשיקה'), אך אין אצלו עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות