מספרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2002 | 22:00 | מאת: שמואל

תודה על תשובתך. התער היה חד פעמי. האם מספרים יכולות לעשות חתך קטן באוזן (שלא הרגשתי)? ובפאה? האם סביר להניח שזה היה התער? האם יש סיכון אם החתך נגרם מהמספריים?

שלום שמואל אני מומחה קטן מאד לעניני מספרות (לא נכנסתי לחנות כזו כבר למעלה מ-20 שנה), כך שאין לי מושג בנוגע לסוג המכשירים החדים בהם משתמשים כיום ספרים. תיאורטית, כל חתך הנגרם ע"י מכשיר חד (לרבות מספריים) שהיה מכוסה דם נגוע (בנגיף האיידס או הפטיטיס) ושלא חוטא כראוי עשוי להעביר נגיפים אלו, אך נראה לי שבנסיבות אותן אתה מתאר הסבירות לכך היא נמוכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות