פרבו- וירוס 19

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/07/2008 | 15:29 | מאת: רן

הבנתי שאדמדמת כן מסוכנת לעובר, למרות שרוב האנשים לא מודעים לזה. צריך לעבור בדיקת נוגדנים שנקראת פרבו- וירוס 19. רציתי לשאול איך עוברים את הבדיקה הזאת? - ואיך בודקים? מי שפיר או בדיקת דם לאם?‬ רקע עליי - אשתי בהריון לתאומים בשבוע 6 (קרוב ל-7) ובתנו בת 16 חודשים חלתה באדמדמת.

שלום רן, כדי לאבחן זיהום חריף ב- PARVOVIRUS B19 מומלץ לנדבק (במקרה שציינת- לאם ההרה) לבצע בדיקת דם (סרולוגית) לנגיף זה. הרבה בריאות אפי

14/07/2008 | 21:38 | מאת: רן

תודה על המענה המהיר וברשותך עוד 4 שאלות: 1) מי נותן את ההפניה הזאת? (רופא משפחה, רופא נשים או אחר) 2) כמה זמן אחרי ההדבקה, ניתן לזהות הדבקות? 3) עד איזה שבוע צריכים לעשות אותה? 4) האם משבוע מסויים, היא לא רלבנטית? שוב תודה, רן

מנהל פורום מחלות זיהומיות