בקשה ליעוץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/07/2008 | 12:31 | מאת: בטי

שלום. אני מעסה במקצועי וכרגע נודע לי שאני "חולה" בcmv האם עלי להפסיק לטפל. וידע את כל מטופלי.. האם ישנה האפשרות של הדבקה דרך מגע.

שלום בטי, זיהום ב- CMV הוא מדבק, בין השאר,דרך תרסיס אוויר (כגון במהלך עיטוש או שיעול), ודרך הפרשות (כגון רוק ושתן) או חפצים המזדהמים בהפרשות כאלו. אני ממליץ ל כ ל עובד מערכת הבריאות לידע את מטופליו במקרה שהוא סובל ממחלה מדבקת, אך בנוגע ל ח ו ב ת היידוע במקרה שלך אין בידי מיידע מוסמך ועליך לפנות בנושא למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות