cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/07/2008 | 11:01 | מאת: דנה

שלום וברכה, נדבקתי באפריל בcmv עשיתי כבר שתי בדיקות שתן לcmv ושתיהן יצאו שליליות, אך הigm עדיין חיובי.רופא נשים אמר לי שמספיק לעשות 3 בדיקות שתן שיצאו נקיות (שלושה חודשים עוקבים) ואז לנסות ולהיכנס להריון. האם זה אפשרי או שצריך לחכות שהigm יהיה שלילי, דבר שיכול לקחת גם עד שנה. תודה, דנה

שלום דנה, רופאים רבים ממליצים להמתין חצי שנה לפחות (ממועד ההדבקה), ולהפיכתו של ה- IgM לשלילי. מידע מוסמך יותר בנושא תוכלי לקבל במרכז הארצי ליעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות