c.m.v

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/07/2008 | 01:14 | מאת: ורד

שלום בחודש השני של ההריון היה לי את cmv עשיתי בדיקת דם ויצא לי התוצאות viral serolgy c.mv ab igG 35.0 iu/ml reference values negative: 0.5 iu/ml borderline: 0.5-0.7 iu/ml positive: 0.7 iu/ml cmv ab igm negative cmv igG avidity 95.79% refrence values קטן מ- 35 : igG with iow avidity גדול מ- 45: igG with high avidity הרופא נשים שלי אמר לי בהתחלה שיכול להיות שנפסיק את ההריון ורופא שני אמר לי שהעובר מחוסן כי כבר היה לי בעבר מה אומרות התוצאות שיכול להיות שהעובר שהיה לי נדבק אני כבר אחרי לידה ולא עשו לי מי שפיר והיות ההתפתחות שלו איטי ויש לא ירידה שמיעה הוא צריך עכשיו לעשות mar אני מקווה מאוד שהוא לא נדבק תוכל להגיד לי מה התוצאות בתודה ורד

שלום ורד, התוצאות שצרפת (מהחודש השני של הריונך) א י נ ן תומכות באפשרות שנדבקת ב- CMV במהלך ההריון (אך כמובן שגם אינן שוללות את אפשרות שהעובר נפגע מנגיף זה שבו כנראה נדבקת עוד לפני תחילת ההריון). הרבה בריאות אפי

14/07/2008 | 08:49 | מאת: ורד

שלום תודה שענית לי אבל ההיית בשבוע 7 זה אומר שהוא נדבר או לא כי לנו אמרו שוא מחוסן יכול להיות שאם כבר היה לי אז הוא לא הדביק

שלום ורד, על סמך הנתונים שסיפקת אין ביכולתי לאמר לך אם הילד נדבק או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות