בדיקות דם לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2008 | 20:38 | מאת: לימור

לפני כ 3 שנים היה לי מגע מיני לא מוגן .אחרי 3 חודשים ביצעתי בדיקת איידס והתוצאה שלילית. לפני שנה עשיתי ניתוח ועשו לי בדיקות דם כלליות.השאלה היא אם בבדיקת האיידס לא עלו על הנגיף האם היו רואים בעיות בבדיקות הדם לפני הניתוח (שהיה כשנתיים לאחר המגע) תודה רבה על תשובתך

שלום לימור, בדיקות דם שגרתיות (כגון אלו שמבוצעות לפני ניתוח)- גם אם תוצאותיהן הן חריגות- אינן מאפשרות אבחנה של זיהום בנגיף האיידס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות