חיידק הקלבסיאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2008 | 16:12 | מאת: תהלה

שלום אשמח לעזרתכם. חברה שלי במצב וגטטיבי - צמח היא עדיין לא בהכרה לצערי הרב. הכל קרה מרשלנות רפואית כתוצאה מלידה בניתוח קייסרי והעברה לא נכונה מבית חולים אחד לאחר. בנוסף למצבה יש לה את החיידק קלבסיאלה היא במחלקה מבודדת, אבל אנחנו באים לראותה בכדי לדבר אליה ולגרות את חושייה בתקווה שתתעורר. השאלה שלי האם זה מסוכן להיות שם ? החיידק הזה מדבק ? אשמח לתגובה יום טוב

שלום תהילה, החיידק הנ"ל לא נחשב כמדבק בקלות, ואמצעי ההגנה המומלצים לכם כדי לצמצם עוד יותר את סיכויי ההדבקה מבוססים על כללי הגיינה בסיסיים- כגון רחיצה קפדנית של ידיים במים ובסבון בתום הביקור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות