CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2008 | 08:14 | מאת: שירי

תוצאות של השבוע: IGG 3.80 POSITIVE CMV IGM BORDERLINE CMV AVIDITY 0.82 HIGH AVIDITY תוצאות מלפני ארבעה חודשים: CMV IGG 4.30 POSITIVE CMV IGM 8.80 NEGATIVE מה אומרות התוצאות? (שבוע 6?) האם יש סיכון להריון? תודה.

שלום שירי, המונח BORDERLIBE ('גבולי' בעברית) הוא תמיד בעייתי, אך חוץ מזה אינני מוצא הבדל משמעותי בין הבדיקות (שבוצעו לפני 4 חודשים והשבוע). המלצתי- לחזור על הבדיקות פעם נוספת (למשל בעוד כשבועיים). הרבה בריאות אפי

13/07/2008 | 13:27 | מאת: שירי

אני אחזור על הבדיקה עוד שבועיים, אבל לפי הבדיקות האלה, אין איזו בעיה חריגה ומדאיגה. קצת לחוצה...

מנהל פורום מחלות זיהומיות