תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2008 | 20:19 | מאת: זואי

שלום בתחילת הריוני בצעתי את הבדיקה הר"מ: TOXO-COMPETTION שיצא שלילי במחצית השנייה של הריוני יצאה התוצאה הבאה: TOXOPLASMA-IgG 0.0 NEGATIVE TOXOPLASMA-IgM 0.174 NEGATIVE האם התוצאות תקינות? ולמה הבדיקה הראשונה נקראית אחרת ובמה היא שונה? כיצד מתוך הבדיקה הראשונה אוכל לדעת שלא הייתי באותו זמן במחלה? ומה אומר הערך המספרי בבדיקה במחצית השנייה של ההריון. תודה מראש על תשובתך. זואי

שלום זואי, אינני מוצא הבדל עקרוני בין הבדיקה שביצעת בתחילת ההריון לבין זו שביצעת במחציתו השניה, ואין לי הסבר מדוע בחרה המעבדה (או המעבדות) בה בוצעה (בהן בוצעו)הבדיקות לבצע אותן אותן בצורה שונה. המלצתי- להתקשר ישירות למעבדה/ות ולקבל על כך הסבר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות