זיהום קשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2008 | 18:08 | מאת: ראובן ס

שלום! אבי עבר נתוח להחלפת ברך בקפלן ותוך כדי חטף זיהום קשה נכון לעכשיו הוא משותק ב4 גפיים ומונשם עם צנור בתוך הגרון בצעו לו MRI כללי בסורוקה אך יש מ"ס בעיות-ולרופאים אין עדיין מושג לפשר הבעיה בצעו לו נתוח היום לחשד לנוזל באזור הצוואר-תוצאות שליליות מבקש עזרה לייעוץ אפילו באופן פרטי וחוות דעת הוא פשוט דועך לנו ראובן 0549993211

שלום ראובן, אני מתקשה להבין כיצד ביכולתי לעזור. אם אתה חושב שבעייתו העיקרית של אביך היא זיהומית אני מציע לך להתקשר למנהל היחידה למחלות זיהומיות בקפלן ולבקש את עזרתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות