CMV בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2008 | 11:40 | מאת: ניצה

שלום, אני בחודש 19וחצי להריוני ועשיתי בדיקת דם של CMV בשבוע ה- 17 וחצי של הריון. התוצאות הינן: HEPATITIS Bs Ag - negative TREPONEMA SCR./TPHA - Negative RUBELLA Ab IgG - LOW TITER 26.60 CMV IgG - <0.2 Negative TOXOPLASMA IgG - <3 Negative TOXOPLASMA IgM - Negative CMV IgM - negative בבקשה תאמר לי מה זה אומר? תודה מראש, ניצה

שלום ניצה, תוצאות הבדיקות שצרפת מצביעות על כך שכנראה: 1. לא חלית בעבר בהפטיטיס B. 2. לא חלית בעבר בעגבת. 3. חוסנת כנגד אדמת ((או חלית בעבר במחלה זו), ורמת הנוגדנים שלך היא "על הצד הנמוך" של הכמות שנחשבת כמספקת. 4. לא חלית בעבר הרחוק, או לאחרונה, בנגיף ה- CMV. 5. לא חלית בעבר הרחוק, או לאחרונה, בטפיל הטוקסופלאזמה. הרבה בריאות אפי

10/07/2008 | 14:54 | מאת: ניצה

תודה רבה על התשובה. האם זה אומר רק מעקב של CMV או גם צורך בבדיקת מי שפיר לנושא? תודה, ניצה

מנהל פורום מחלות זיהומיות