צהבת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2008 | 21:06 | מאת: ליאת

שלום רב, אלה תוצאות הבדיקה שעשיתי, אשמח אם תוכלו לומר מה הן אומרות: 3.3-HEPATITIS Bs Ab HEPATITIS Bs Ag שלילי HEPATITIS A IgG חיובי HEPATITIS A IgM שלילי אשמח אם תוכלו לפרש לי את הכתוב... תודה.

שלום ליאת, תוצאות הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. חוסנת בהצלחה בעבר כנגד הפטיטיס A, או שחלית בנגיף זה. 2. לא חלית בעבר בהפטיטיס B, או שחלית והחלמת עצמונית מהמחלה, ולחילופין- אם חוסנת כנגד נגיף זה- רמת הנוגדנים בדמך היא נמוכה מהרצוי. הרבה בריאות אפי

08/07/2008 | 21:53 | מאת: ליאת

במידה וחוסנתי 2 לצהבת (יום אחד וחודש אחריו) אך לא חוסנתי את החיסון השלישי לאחר חצי שנה, גם זה יכול להיות חיסון שעבר בהצלחה? בנוסף, מה ההשלכות של רמת נוגדנים נמוכה מהרצוי? תודה על התשובה המהירה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות