שאלה לגבי מנטו חיובי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2008 | 20:04 | מאת: מאיה

עכשיו אני נמצאת במעקב...אני צריכה לקחת כדורים שנתנו לי...ועל גבי השקית של בית מרקחת רשו ם לי Rifadine ועל גבי חפיסת הכדורים עצמם רשום לי Eremfat 300 Rifampicin ..השאלה היא כזאת האם זו אותה תרופה כי אני חוששת לקחת את מה שנתנו לי.. תודה מראש.

שלום מאיה, הכדור הנושא את השם הגנרי RIFAMPICINE מוכר לי (והוא באמת אחד האופציות הטיפוליות המקובלות לאנשים עם תבחין 'מנטו חיובי'), אך אינני מכיר את השמות המסחריים RIFADINE או EREMFATE. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות