חרדה מאידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2008 | 19:47 | מאת: גילה

שלום רב בת 40 נשואה מזה 4 שנים בקשר עם אותו בחור 6 שנים אני בהיסטריה מוחלטת לפני שנה חליתי בטוקסולפסמה,וסובלת משלשולים מדי פעם עברתי ברורים של קולונסקופיה והכל היה תקין ולאחרונה שקיעת דם היתה 40 יצאה לי גולה מתחת לבית שחי ואני בעצומם של בדיקות הרופא ביקש שאעשה בדיקות HIV ואני פשוט נחרדתי שאלתי האם זה אחד הסימנים של אידס? האם הבדיקה חסויה גם כשעושים אותה בקופח רציתי לדעת מה הסימנים לאידס והאם יכול להיות שאני נשאית? ועכשין המחלה מתחילה להתפרץ? אני פשוט על סף התמוטטות כמו כן קיבלתי רשימה של בדיקות הפטטיס,ברצולה אבקש עזרה

שלום גילה, אני חושש שאינני הכתובת המתאימה לפנייתך: כל מה שביכולתי לעשות זה להמליץ לך לבצע 'בדיקת איידס' / HIV (ובהחלט אפשר לעשות זאת, במקומות שונים, גם באופן אנונימי). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות