מלחת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2008 | 13:43 | מאת: דניאלה

שלום רב! עשיתי בדיקת דם בכדי לבדוק האם חולה במחלת הנשיקה, אלו הערכים שהתקבלו: EBV.EBNA 600 positive<< יחידות U/ml CMV lgG 4.00 positive יחידות IU\ml CMV lgM שלילי האם אני חולה במחלת הנשיקה?

שלום דניאלה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. נדבקת לאחרונה ב- EBV (שיכול לגרום, בין השאר, ל'מחלת הנשיקה'). 2. נדבקת בעבר ב- CMV. אם את חולה בכלל, או חולה ב'מחלת הנשיקה' בפרט, אינני יכול לאמר לך. הרבה בריאות אפי

08/07/2008 | 11:42 | מאת: אתי

דניאלה שלום למחלת הנשיקה יש טיפול מציל שכבר 25 איש הודו לי על המידע. http://www.doctors.co.il/xRF-,xFF-Read,xFI-312,xFT-218310,xFP-222127,m-Doctors,a-Forums.html

מנהל פורום מחלות זיהומיות