מניקור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2008 | 18:41 | מאת: מניקור

עישתי היום מניקור אצל קוסמטיקאית ונפצעתי מהמכשיר שלה במספר אזורים בהם ירד גם דם. האם הדבר מסוכן? האם יש משהו שניתן לעשות כעת כמו טיפול כלשהו למניעת זיהומים כמו צהבת? בדיקות כלשהן? תודה מראש

שלום מניקור, 1. תיאורטית הדבקה בנגיפים שונים, כגון נגיף האיידס ונגיפי הצהבת B ו- C, היא אפשרית אם על המכשירים שבהם טיפלה בך המניקוריסטית היה דם טרי ומזוהם (של חולה באחד המחלות הללו). 2. קיימים טיפולים (תרופתיים) למניעת הדבקה בנגיף האיידס, וחיסונים למניעת הדבקה בהפטיטיס B. 3. היות ואין ביכולתי להעריך את מידת הסיכון שלך להידבק, אינני יכול גם להביע דיעה על הצורך שלך להשתמש בדרכי מניעה אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות