cmv בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2008 | 12:32 | מאת: ריקי

שלום בשבוע 10 בוצעה בדיקה לCMV בתאריך 21.01 CMV Ab IgG 188.1 AU/mL CMV Ab IgM Reactive %CMV IgG Avidity 43.16 בתאריך 16.03 CMV Ab IgG > 250.0 AU/mL CMV Ab IgM Reactive CMV IgG Avidity 49.27% מהם הסיכויים שהעובר נדבק מהנגיף, לא בצעתי שום בדיקות בנושא! תודה ריקי

שלום ריקי, לפי הבדיקות שצרפת קשה לדעת אם נדבקת ב- CMV כבר לפני תחילת ההריון או רק במהלכו, ולכן קשה להעריך את סיכויו של העובר שלך להידבק בנגיף. המלצתי- ביצוע בדיקת מי שפיר ל- CMV בשבוע ה- 21 להריון. מידע נוסף על בעיה שכיחה זו תוכלי לקבל במרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות