שילשולים+בחילות+גזים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2008 | 13:33 | מאת: לירון

ד"ר שלום. כבר כיומיים יש לי בחילות וחוסר תיאבון מיום שישי המצב החמיר והתחלתי לשלשל מים ובנוסף להרגיש בחילות גזים וחולשה. מניסיוני בעבר (לא שחליתי) סממני הידבקות באמבה מאופיינת בגזים עם ריח של ביצה. זההו המצב שלי כיום. האם יתכן וקיבלתי אמבה או שהדבר מאפיין גם וירוס רגיל. תודה.

שלום לירון, הסימפטומים שלך אינם ייחודיים לזיהום באמבה, ויכולים להיות ביטוי גם לזיהום חיידקי, לזיהום נגיפי, ואפילו לבעיה לא זיהומית. המלצתי- משלוח דגימת צואה לתרבית + לטפילים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות