שלום רב!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2008 | 06:44 | מאת: לירון

ברצוני לשאול מספר שאלות: 1. עשיתי לבחור ביד ונזל לו הנוזל המקדים...ואז הוא ליקק לי את היד שלי אחרי שנגעתי באיבר מינו ובנוזל המקדים...והוא נישק אותי. שאלתי היא כזאת, אם נגעתי לו בנוזל המקדים..ואז הוא ליקק לי את היד, אז הרי הנוזל יכול להיכנס לפה שלו..ומיד אח``כ הוא נישק אותי, זה קרה כמה פעמים...מה לגבי נוזל הגמירה, אם הוא מכניס יד לפה ואח``כ מנשק אותי? מהם הסיכויים להידבק כך באיידס, צהבת ומחלות מין...? אנא ענה לי בהקדם, האם עלי להיות בלחץ...בעיקר לגבי איידס, אני מתה מפחד...בבקשה עזור לי. תודה..

שלום לירון, אינני מכיר מחקרים מדעיים שבדקו את סיכויי ההדבקה בנגיף האיידס (ובנגיפי הצהבת) במקרה כמו זה שתארת, אך בסך הכל מדובר כנראה בסיכוי נמוך מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות