צהבת סי בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/07/2008 | 22:14 | מאת: שיר

שלום רב, אני בשבוע 10 בהריון ראשון עם תאומים. במסגרת בדיקות דם התגלו התוצאות הבאות: HCV ABS POSITIVE HCV PCR QUANT 623219.40 IU/ML 6.2 E+5 IU/ML שיטה זו מקובלת כניסיונית ויש להתייחס .אליה בהתאם בקבלת החלטות קליניות HCV ABS.CONF. Unnecessery See HCV PCR Result יש לציין כי בדיקות תפקודי כבד תקינות ואני נתקלת בבדיקה זו לראשונה. מה אומרות התוצאות? האם יש לי צהבת ואם כן כיצד לא הרגשתי זאת? כיצד זה משפיע על ההריון? אודה לתשובה מודאגת,שיר

שלום שיר, 1. על פי תוצאות הבדיקות צרפת עושה רושם שיש לך צהבת C. 2. היות ואת הרה קיים סיכוי מסויים (כ- 5%) שגם העוברים שלך יידבקו בנגיף זה. 3. המלצתי לך- לפנות בהקדם למרפאת כבד (רצוי בבית החולים שבו את אמורה ללדת) כדי לקבל ייעוץ מקצועי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות