סוף טיפול בצהבת סי.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/07/2008 | 17:22 | מאת: עדיאל

שלום ד"ר.. אני בן 23, זכר. השבוע סיימתי טיפול בהפטיטיס סי גנוטייפ איי 1. טיפול של 48 שבועות.. בתחילת הטיפול היה לי עומס ויראלי די גבוה. לאחר שלושה חודשים עשיתי בדיקה ראשונה ויצאה שלילית. מאז המשכתי בטיפול וכרגע גם לאחר 48 שבןועות (קשים) התוצאה יצאה גם כן שלילית. יש לציין שאנזימי הכבד לא היו תקינים לפני הטיפול, אך לאחר חודש של טיפול היו בנורמה בלי שום חריגה - כנ"ל כרגע האנזימים תקינים. כעת כשסיימתי את הטיפול יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני יודע שיש סיכויי חזרה מסוימים של הוירוס לא? מה הסיכויים להגיע לSVR, אם משקללים את הנתונים שהצגתי + גיל ומין? 2. כרגע אין בעיה עם שתית אלכוהול נמוכה (אירועים חברתיים - פעם בשבועיים כוסית או שתים..) נכון? 3. תוך כמה זמן בממוצע תופעות הלוואי נעלמות? תודה רבה ד"ר ושבת שלום..

שלום עדיאל, 1. קיים סיכוי מסויים לחזרה של הוירוס, אך אין ביכולתי להעריך את גובהו. 2. אכן, צריכה מתונה של אלכוהול היא אפשרית במצבך. 3. תופעות הלוואי של הטיפול שקיבלת אמורות לחלוף בתוך מספר ימים/שבועות. הרבה בריאות אפי

06/07/2008 | 10:16 | מאת: עדיאל

טוב תודה ד"ר..

מנהל פורום מחלות זיהומיות