זיהום בזרע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/07/2008 | 19:03 | מאת: שי

ד"ר שלום ביצעתי בדיקת תרבית זרע ונמצא: STREPTOCOCCUS FAECALIS 0.00 יחד עם רשימת כל מיני אנטיביוטיקות 1)מהו חיידק זה והאם יש צורך באנטיביוטיקה? 2)מה זה 0.00? 3)אפשר לקיים יחסים רגיל?או שמא אישתי צריכה גם אנטיביוטיקה? 4)זה פוגע בזרע? תודה רבה

שלום שי, 1. החיידק STREPTOCOCCUS FAECALIS הוא אחד מבין חיידקי מערכת העיכול. 2. גם לי לא ברור מה משמעות המיספר 0.00. 3. ההחלטה אם לטפל בחולה שבתרבית כלשהי שנלקחה ממנו צומח חיידק כלשהו מבוססת על שיקולים שונים- שהחשוב שבהם היא ההסתמנות הקלינית של מחלתו. 4. אין לי תשובות לשאלותיך "האם אפשר לקיים יחסים רגיל? שמא אישתי צריכה גם אנטיביוטיקה? והאם זה פוגע בזרע?" היות ולא ברור לי מדוע נלקחה ממך תרבית הזרע, מה משמעות צמיחת החיידק הנ"ל בה, ומה מבטא המספר 0.00. הרבה בריאות אפי

04/07/2008 | 00:16 | מאת: שי

ד"ר תודה העניין הוא שאני ואשיתי בענייני פוריות ובמסגרת זו נשלחתי לתרבית זרע בנוסף לבדיקת זרע. השאלה היא האם יש צורך לטפל באנטיביוטיקה על מנת לסלק את החידק מהזרע?

מנהל פורום מחלות זיהומיות