כיח דמי מעל שנה - דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/07/2008 | 11:59 | מאת: אודליה

שלום דר הלפרין, אבי בן 59 אינו עשן וסובל מעל שנה מתופעה של כיח דמי רק בבקרים, ז"א רק כשהוא מתעורר מהשינה. במהלך היום ללא תלונות. בשבוע שעבר הוא עבר צילום רנטגן שהיה תקין, והשבוע עבר סי-טי שהיה תקין. בשבוע הבא הוא צריך לעבור ברונכוסקופיה. שאלותי הן: 1, האם יש עדיין סיבות לדאגה למרות שרנטגן וסיטי תקינים??? 2. מה יכול לגרום לכיח דמי פרט לסרטן ריאות ושחפת??? אנא, אשמח לכל פיסת מידע שתוכל לנדב. אבי ואנו כמובן מודאגים מאד, עוד אציין שלפני 4 שנים אבי חלה בסרטן המעי הגס, הוא נותח ומאז הוא במעקב. בתודה מראש, אודליה.

שלום אודליה, בנוגע לאבחנה המבדלת של "כיח דמי" (ודרכי האבחנה של הבעיה) אני ממליץ לך לפנות לפולמונולוג/ית (מומח/ית למחלות ריאה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות