דר' אפי שלום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2008 | 19:04 | מאת: אתי

אני בהריון בחודש השביעי, היום קניתי מהסופר עוף, כשהעתי הביתה ופתחתי את האריזה ,הרחתי שהוא קצת מסריחאבל לא הייתי בטוחה אז קרבתי אותו אל אפי והרחתי, ואז לא היה ספק העוף הצחין!!! השאלה שלי דר' אפי האם אני יכולה להדבק כך במחלה זהומית, אני יודעת שליסטריה מהסוג המסוכן עובר דרך הקיבה, אז אומנם לא אכלתי אבל הרחתי את העוף, האם יתכן שהחיידקים חדרו לאפי ומשם הם יעשו את הדרך... או שזה קצת מוגזם???

שלום אתי, זה באמת קצת מוגזם... והסיכוי שנדבקת בליסטריה (או בחיידק אחר שהיה אולי בעוף שאותו הרחת) הוא נמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות