וירוס CMV מזה חודש וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/06/2008 | 15:01 | מאת: יפעת

דוקטור נכבד, אחרי זיהום חריף של וירוס CMV reactive ערכתי בדיקות דם. תודה לאל תפקודי הכבד חזרו לנורמה,הטחול חזר לגודלו התקין, החום שהיה לי 3 שבועות ירד אבל בבדיקות המעבדה עדיין רואים את התוצאות הנ"ל: Viral Serology ---------------------- CMV Ab IgG 184.7 AU/mL Reference values Nonreactive: <6.0 AU/mL Reactive: >=6.0 AU/mL CMV Ab IgM Reactive ---------------------- האם ניתן לדעת אם אני בדרך להחלמה. כי אני עדיין מרגישה תשישות אך חזרתי לכמה שעות לעבודה. בתודה ובברכה, יפעת

שלום יפעת, בדיקות המעבדה שצרפת (או כל בדיקה אחרת) אינן יכולות לחזות את קצב החלמתך (הקלינית) מהזיהום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות