כאבים בעת מתן צואה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/06/2008 | 01:47 | מאת: אייל

שלום, מזה 3 שבועות אני סובל מנפיחות וכאבים בפי הטבעת , יציאות מעטות מהרגיל, שלשולים, מעט דם בצואה ,הפרשה לבנה שעוטפת את הצואה וגרד. מה יכולה להיות הסיבה? האם אלו תסמינים שיכולים להעיד על מחלת מין? האם זה יכול להיות טחורים? אודה לתשובתכם המהירה

שלום אייל, 1. אם קיימת יחסי מין רקטליים אזי התופעות שאתה מתאר יכולות להיות ביטוי למחלת מין כלשהי. 2. אם לא- אזי יכולות להיות להן סיבות אחרות. 3. בכל מקרה, המלצתי לך היא להיבדק ע"י רופא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות