דלקות גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/06/2008 | 00:33 | מאת: רינת

אני כבר 3 שנים בערך סובלת מדלקות בשקדים כמעט באופן קבוע, א.א.ג יעץ לי כל הזמן לקחת אנטיביוטיקה וזה מה שאני עושה, בזמן האחרון כל הזמן יש לי נקודות לבנות על השקדים וזה כואב ולא נעים וכבר האנטיביוטיקה בקושי עוזרת, יעצו לי לעשות ניתוח להוצאת שקדים אך שמעתי שבגילי (35) זה לא פשוט ואני פוחדת , אני כבר מיואשת מהמצב מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה רבה

שלום רינת, 1. לא כל דלקת גרון היא חיידקית, ולא כל 'נקודה לבנה' שמופיעה על השקדים מחייבת טיפול אנטיביוטי. 2. במקרים רבים דלקות גרון חוזרות נובעות מכך שהאדם הינו מוקף אנשים (ילדים) הסובלים מדלקות גרון והמדביקים אותו לעיתים תכופות. 3. עם כל האמור לעיל, אני חושש שאת ההחלטה האם "כדאי" לך לעבור ניתוח או לא תצטרכי לקבל בעצמך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות