CMV IgG

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2008 | 18:45 | מאת: אורלי

ד"ר שלום, איני מרגישה בטוב כבר בערך שבועיים עייפות, חולשה הרגשה כאילו אני עומדת להתעלף עשיתי מס' בדיקות, אודה לך אם תגיד לי את תשובתן.תודה CMV IgG 238.0 AU/ml- חיובי CMV IgM שלילי Rubella IgG (Elisa) 100 IU/ml - Hemoglobin 11.40 Fe - Iron 43.00

שלום אורלי, תוצאות הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה חלית בעבר ב- CMV אך שאין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה, ושכנראה חוסנת בהצלחה (או חלית בעבר) באדמת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות