וירוס אדנו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2008 | 12:51 | מאת: אליס

האם הוירוס אדנו יכול להיות באופן כרוני בגוף או לחזור כל פעם? איך ניתן לבדוק זאת? מה ניתן לעשות על מנת להפטר ממנו?

שלום אליס, 1. קיימים זנים שונים של נגיף האדנו, ולפיכך יכול האדם להידבק פעמים רבות בנגיף זה. 2. אינני מכיר מחלה כרונית שנגרמת ע"י נגיף האדנו. 3. אינני מכיר טיפול המחיש את ההחלמה מזיהום שנגרם ע"י הנגיף הנ"ל. הרבה בריאות אפי

30/06/2008 | 10:41 | מאת: אליס

איך ניתן לבדוק אם הוירוס קיים? אלו סימפטומים יכולים להיות כתוצאה מקיומו בגוף?

04/09/2008 | 10:32 | מאת: יהודית

רופא המשפחה שלי אמר לי להימנע ממוצרי חלב מאחר ואני חולה בוירוס אדנו... האם זה כולל יוגורט אקטיבה עם החיידק ביפידוס אסנסיס?

27/09/2008 | 15:34 | מאת: מורן

שלום לך אני מצרפת לך אתר שבו מצאתי טיפול לאדנו וירוס. http://www.ramimor.co.il/ תכנסי לאתר שהוא בעיקרון למחלות עור אבל יש שם פרק על מחלת הנשיקה וגם אדנו וירוס. אני אומרת לך עם היד על הלב : מגי למטפל המדהים הזה שפיתח את הטיפול פרס נובל ברפואה ! אצלי המחלה היתה בדרגה קשה בריאות וגם בעניים כשספרתי לרופא באיכילוב שאני פונה לרפואה משלימה כי נואשתי מהקונבציונלית- פשוט נואשתי. הטיפול כלל תמיסה צמחית (חזקה ) ששותים אחרי 4 ימים הוירוס נעלם . אל תאמיני בתמימות כל הרפואה הקונבציונלית היא חזות הכל - הם לא יודעים לרפא את המחלות הכי בסיסיות ופשוטות אפילו. בהצלחה מורן

מנהל פורום מחלות זיהומיות