שאלה דחופה!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2008 | 10:33 | מאת: מיכל

כשבוע ימים עם דלקת שקדים חריפה עם חום גבוה ממקור ויראלי. שלושה ימים סובלת מכאבים עזים ביותר בחניכיים מאחורי השן האחורית ביותר שמתפשטים לעבר החניכיים מתחת לאורך כל השיניים התחתונות. יש נפיחות ואדמומיותמאחורי השיניים האחרונות. יש לציין שכאבי החניכיים מאחורה, כאבים שלא מאפשרים לי אפילו להזיז את הלשון, כאילו עומדות לבקוע שיני בינה משני הצדדים למטה (אבל לא, הן הוצאו). בראשית השבוע קיבלתי זריקת פניצילין חששו מסטרפטוקוקוס. האם ייתכן ויש קשר למחלה? מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב, אני ממש סובלת ואפילו לא יכולה לישון ובטח שלא לאכול מוצק. תודה ושבת שלום

שלום מיכל, אם אמנם מדובר במחלת גרון נגיפית, אזי הטיפול בכאב שנגרם כתוצאה ממחלה זו מבוסס על שימוש במשככי כאבים. הרבה בריאות אפי

28/06/2008 | 16:54 | מאת: מיכל

ראשית - תודה על התשובה. ברצוני לשאול, ממה יכול להגרם כאב עז בחניכיים, מעולם לא סבלתי מבעיות חניכיים ופתאום אחרי דלקת שקדים חריפה וחום גבוה, אני סובלת מכאב נוראי בחניכיים שלא מאפשר לאכול, לשתות ולישון. האם יש קשר בינהם? תודה רבה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות