CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/06/2008 | 17:09 | מאת: אירנה

ד"ר הלפרין, שלום רב. לאחת מהנשים בעבודה שלי נמצא וירוס CMV (מהסימנים היה לה חום מאוד חלש בזמן אחרון). אני עשיתי בדיקות ל-CMV לפני שנה: IgM היה שלילי והרכי IgG היו גדול מ-AU/ml 250 . האם אני צריכה להבדק שוב? אני עכשיו מחכה לתיפול IVF הבא שלי - האם עליי להיזהר ולחכות עם זה? תודה רבה, אירנה

שלום אירנה, תמיד קיים סיכוי מסויים שתדבקי, או שכבר נדבקת (מחברתך לעבודה, או מכל אדם אחר) שוב, אך את ההחלטה האם לעכב את טיפולי ה- IVF שלך אין ביכולתי לקבל במקומך. הרבה בריאות אפי

28/06/2008 | 09:34 | מאת: אירנה

תודה רבה על תשובתך. בעקבותה שאלה נוספת: מה הוא זמן אינקובציה של הוירוס? כמה זמן אחרי ההידבקות אפשר לזהות את זה בבדיקות? האם תמיד יש סימנים פיזיולוגיים כמו חום? שוב תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות