עזרתכם הדחופה נחוצה: CMV EBV HEPATITIS A - חיוביים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/06/2008 | 13:39 | מאת: ליז

לאשה בהריון... ערכים:CMV - 9.50 EBV - 75 EBV ENBA - 44 חיובי - HEPATITIS A האם זה אומר שמשהו עלול להיות לא תקין בהריון? (שבוע רביעי..) אנא עזרו לי, שבת בפתח, אין את מי לשאול והבטן מתהפכת.. תודה, ליז.

שלום ליז, א. בהנחה שכל הערכים שציינת מתיחסים ל- IgG, הרי משמעותם היא: 1. תחלואה בעבר ב- CMV. 2. תחלואה בעבר ב- EBV. 3. תחלואה בעבר (או חיסון מוצלח כנגד) הפטיטיס A. ב. אין בכך כל ממצא חריג לאשה כלשהי, לרבות לאשה הרה. הרבה בריאות אפי

27/06/2008 | 17:44 | מאת: ליז

מנהל פורום מחלות זיהומיות