שאלה דחוף מחלת הרפס כל יד ימין נפוחה ומלאה שלפוחיו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2008 | 11:38 | מאת: ציפי

בבקשה עזרה אני עובדת בבהח סעודי מטפלת והובחנה חולה שיש לה הרפס וזה מדהים איך שפתאום הי ניראתה כל היד שלה התנפחה פי 3 ואדומה וכולה מלאה בשלפוחיות בקבוצות בצורה שאני ניחנקתי רק מילתאר כעת . אני מאוד פוחדת להדבק אנני יודעת מה לעשות אבקש מאט פרטים והמלצה בכנות אם אני עלולה להדבק עד היום רק הגשתי לה סיר עם כפפות אבל מ חר כניראה אצתרך לירחוץ אותה ואפ להיות איתה במגע של עור עם עור אני צריכה להרים אותה אגב הי חולה בכבד ויש לה גם פתיתיס שתהיה בריאה אני פוחדת להדבק ועד כמה זה יכול להדביק אני מטפלת סיעודית אז תודה מראש אני ממש במצוקה תודה ציפי

שלום ציפי, שימוש בחלוק (לרבות חלוק / סינר אטום למים בזמן רחצה) ובכפפות רפואיות בזמן טיפול בחולה הסובל מהרפס של העור אמור להיות מספיק בשביל למנוע הדבקה של המטפל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות