חיובי - STREP

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/06/2008 | 18:03 | מאת: אלינה

שלום, בני בן 5, השנה כבר פעם שניה נמצא STEP חיובי. אנו מקבלים כטיפול MOXYVIT 8 CC (נוזל). האם משהוא לא בסדר בטיפול? למה זה כל פעם חוזר על עצמו? הוא לא מתנשק עם אף אחד! איזה טיפול מונעה יכול להיות טוב????????

שלום אלינה, 1. ילדים בני 5 - ההולכים לגן, משחקים עם חברים בני גילם וכד'- יכולים להידבק מספר פעמים בשנה בסטרפטוקוקוס בגרון. 2. הטיפול במוקסיפן (במינון הנכון) בזיהום זה נחשב כיעיל. 3. לא מקובל לתת טיפול תרופתי מונע לזיהום זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות