אפטיטיס סי.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2008 | 19:13 | מאת: משה

שלום אני מקבל זריקה של פגסוס לשבוע ו5 כדורי כופגוס ליום כבר חמישה חודשים. הטיפול מיועד לשנה כי זה הסוג הקשה - 1. בהתחלה היה לי עומס גדול של מעל כמיליון ו300 אלף יחידות. אחרי כשלושה חודשים בדקתי ויצא שלילי. מהם הסיכוים באחוזים ממצבי לסיים את הטיפול בהצלחה? מהם הסיכויים באחוזים שהוירוס יחזור אחרי סוף הטיפול? תודה רבה.

שלום משה, סיכויי ההחלמה מזיהום בזן 1 לאחר השלמת הטיפול מוערכים בכ- 50%. הרבה בריאות אפי

19/06/2008 | 20:54 | מאת: משה

גם אחרי שאחרי שלושה חודשים הגעתי למצב של נגטיב? כי בתחילת הטיפול אמרו לי שיש לי 50 אחוז.. חשבתי שזה עלה בגלל התגובה המהירה..

מנהל פורום מחלות זיהומיות