בדיקות TORCH בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/06/2008 | 21:09 | מאת: מרים

אני בשבוע 33 להריון, לפני כשלושה שבועות סבלתי מוירוס בקיבה של הקאות ושלשולים, בעקבות הסתיידות אצל העובר (מעל הקיבה) נשלחתי לבדיקות שונות. התוצאות (חלקיות): rubella-igg 23.40 toxoplasma- igg 3.00 toxoplasma- igm negative vdrl negative hsv-igm (1+2) positive tpha 0.27 אשמח לדעת מה אומרות התוצאות. תודה

שלום מרים: הבדיקות שצרפת: 1. מעלות חשד שנדבקת לאחרונה בנגיף ההרפס. 2. מעידות על כך שחוסנת בעבר בהצלחה כנגד אדמת, או שחלית במחלה זו. 3. אינן תומכות בזיהום עכשווי בעגבת או בטוקסופלאזמה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות