שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2008 | 12:17 | מאת: ליקה

שלום דר' אני בהריון בחודש שישי סובלת מדימום גדול בחניכיים בעקבות ההריון. אני מצחצת בוקר וערב שיניים, אתמול בערב ראיתי שנשאר על המברשת דם קרוש בכמות גדולה ( כנראה מהצחצוח של הבוקר) , שטפתי טיפה עם מיים וצחצחתי את שיניי, השאלה שלי האם בגלל שמדובר בדם שנשאר על המברשת יכולים להיווצר חיידקים שעלולילם להיות מסוכנים לי? תודה מראש על ההתייחסות ליקה

שלום ליקה, אין זה סביר שהאירוע שאותו תארת מסכן את בריאותך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות