מחלתהנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2008 | 15:03 | מאת: רותי

שלום רב עקב כאבי ראש, בגוף, בכליות, אודם באזור החזה לכיוון הפנים, חום נמוך הנמשך מס' ימים, ובעיקר תשישות חריגה, סברה הרופאה כי מדובר במחלת הנשיקה. בבדיקות מעבדה התקבלו התוצאות הבאות: CMV IgG 231.2 AU/ml POSITIVE CMV IgM שלילי EBV Ab. האם זה אומר שחליתי במחלת הנשיקה? אציין שכרגע אני מרגישה טוב יותר. אבל הרופאה תוכל לקבל אותי רק ביום א' וחשוב לי לדעת עד אז האם עלי להזהר מלהדביק את בני משפחתי תודה וסוף שבוע נעים רותי

שלום רותי, הבדיקות שצרפת א י נ ן אבחנתיות לזיהום חריף בנגיף ה- CMV שהוא אחד הגורמים השכיחים ל'מחלת הנשיקה'. יחד עם זה, לשאלתך לא צרפת מידע מעבדתי על נגיף הקרוי EBV שהוא שכיח עוד יותר כגורם למחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות