ALT AST בזמן הטיפול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2008 | 12:49 | מאת: דויד

שלום התחלתי טיפול PEG/REBETOL לפני 4 שבועת ו בפעם ראשונה ב 3 חודשים ALT AST חזרו למסגרת רגילה.לא עשיתי בדיקת VL ..אם זה אומר שטיפול עובד....

12/06/2008 | 14:35 | מאת: ארז

אני לא רופא אבל ממה שאני יודע, מי שהתפקודי כבד שלו חוזרים לנורמה, בדרך כלל גם ספירת הוירוס יורדת והטיפול מצליח. ככה זה היה אצלי לפחות..

שלום דויד, לא בהכרח (אבל זה נראה יותר טוב מאשר מצב בו תפקודי הכבד עולים, או נשארים באותו מצב בו הם היו לפני תחילת הטיפול!). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות