עוד שאלה על חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2008 | 10:28 | מאת: אדם

שלום רב, בהמשך לבהלת החצבת, אתמול קיבלתי הודעה ממשרד הבריאות על "חשיפה לחולה חצבת". הוסבר לי שבמסדרון קופת החולים(שבו חלפתי כדי להגיע למשרד) ישב חולה חצבת, ככל הנראה בטווח השעות הזה. מאחר ולא שהיתי באותו חלל, ולא באנתי במגע עם כל אדם למעט המעבר הרגעי הזה, האם נראה לך סביר שנדבקתי במחלה? (יליד 65, לא חוסנתי נגד חצבת) תודה ויום טוב, אדם

שלום אדם, ההדבקה שלך היא אפשרית, ואין ביכולתי להעריך את ה"סבירות" שלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות