שקיעת דם 41 מ"מ לשעה , קצת בלחץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2008 | 13:34 | מאת: יוסי

שלום רב , לפני שבועיים היתה לי דלקת גרון טופלתי באוגמטין , היום ביוזמה אישית שלי עברתי בדיקות דם ( ספירה ושקיעה ) שקיעה : 41 מ"מ לשעה , ספירה HB :12.9, MONO% 3.1, לציין שאני סובל מפוליקוליטיס דקלבאנס כרונית שעכשיו בשלבי רגיעה בנוסף לזה שאני שמן 130 ק"ג (בערך ) ולא שותה הרבה מים . הנושא מאוד מדאיג אותי בעיקר השקיעה מה שהבנתי ששקיעה מוחשת עלולה להעיד על תהליך גידולי . בבקשה תשובתכם על מה אפשר לחשוב ואיך אפשר לשלול דברים , לציין שאני מגיע מרקע רפואי

שלום יוסי, את שאלותייך בנוגע לשקיעת הדם (ולשאר תלונותייך, שאינן קשורות בהכרח לבעיה זיהומית כלשהי) אני ממליץ לך להפנות לרופא/ת משפחה או לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות